Sunday, August 19, 2018

Kort geleden bezocht ik de stad Amsterdam en ik kon ik eindelijk een levens lange droom waarmaken: de speelhallen van Amsterdam een bezoekje brengen. Ik had de bruisende stad al meermaals in het verleden bezocht maar kon nooit de tijd vinden om de speelhal te bezoeken.

De speelhallen bevinden zich op het Rembrandtplein in Amsterdam, en kunnen simpel bereikt worden met openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om met de wagen te komen, de speelhallen hebben parkeergelegenheid.

Ze zijn makkelijk te spotten, de moderne architectuur valt op in de omgeving en geven echt de indruk van een waar gokkerparadijs. De speelhallen van Amsterdam kunnen reeds een 40jarig jubileum vieren. Geopend in 1975 in een andere locatie in Amsterdam en verhuist naar zijn huidige locatie in he hartje van Amsterdam in 1998.

Het gebouw bestaat uit verschillende verdiepingen. Op elke verdieping wordt een ander soort kansspel aangeboden. Van de klassiekers tot bijzonderheden; poker, roulette en blackjack kunnen natuurlijk niet ontbreken. Er staan zo’n 350 speelautomaten waar veel geld mee verdient kan worden. Een uitblinker is de Amsterdam Jackpot met een prijzenpot van 500.000 euro, deze kan je dagelijks winnen. Mijn favoriete spel is poker, ik vind het leuk om zelf controle te hebben over mijn winstkansen.

Dit is de nummer 1 speelhal van Nederland en zeer beroemd voor zijn pokertornooien. Deze tornooien trekken gans Nederland aan. Het is dus aangeraden om vooraf tickets te reserveren zodat je zeker kan zijn van een plekje.

Loyale klanten kunnen rekenen op voordelen met de Player Card. Bijvoorbeeld: vermindering van de toegangsprijs. Ik heb er mezelf direct één aangeschaft!

Dit was een droomtrip! Ik heb zelfs de reis en overnachting kunnen financieren met het geld dat ik gewonnen heb in de speelhal. Beter kon ik het me niet wensen.

Wilt u in de toekomst nog meer ontvangen? Hier kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Uw naam

Uw E-mail